A MyPortál általános bemutatása

 • PDF

A MyPortal egy közkedvelt CMS rendszerre épül, melyet speciálisan és egyedileg módosítottunk annak érdekében, hogy kezelhetősége jobb legyen, illetőleg a tapasztalatunk alapján elvárt igényeknek mindinkább megfeleljen. Az átalakítás során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy az alaprendszerrel való kompatibilitás teljes maradjon.

Áttekinthető adminisztrációs felületA portál motorjában egybeépítettünk minden olyan elemet, mely évtizedes tapasztalatunk alapján általánosságban szükséges ahhoz, hogy egy jó, könnyen üzemeltethető, az általános elvárásoknak megfelelő rendszert tudjunk kínálni. Ennek segítségével a későbbi fejlesztői, honlapépítői munkák lerövidültek és így tudjuk szolgáltatásunkat igen kedvező áron kínálni.
 

Rendszer követelmények

Tágan értelmezve, ahhoz hogy Önnek, vagy cégének honlapja működjön és az mások számára az interneten elérhető legyen, az alábbiakra van szüksége:

 • Domain név
  Bármely magyarországi szolgáltatónál bejegyezhet domain nevet és természetesen mi is a segítségére tudunk ebben lenni. Arra figyeljen oda, hogy a domain az Ön használatába kell, hogy kerüljön. (Sokan rosszul tudják. A domain név birtoklása nem tulajdonjog, hanem használati jog és mindaddig a használóját illeti meg, amíg annak regisztrációs díját fizeti. Ha ez megszűnik, akkor a domain felszabadul és más használhatja.)
 • Tárhely
  Fizikai hely valamely szolgáltatónál, ahol az Ön honlapja fut, ahol az ott lévő szerver alkalmazás „futtatja” az Ön honlapját. Rendszerkövetelményeket ezzel a szerverrel szemben szoktak megadni, mi is ezt tesszük. A MyPortal-nak az alábbiakra van szüksége: Apache2 (.htaccess support); PHP (GD2, cURL); MySQL
  Ne ijedjen meg! Semmi extrára nincs szükség. Ezek a szolgáltatások a tárhelyek döntő többségében elérhetőek.
 • Weblap
  Ez az az alkalmazás, ami azt a produktumot állítja elő, amit Ön, mint weboldalt lát, amikor egy honlapra kattint. Kommunikál a szerverrel, Önnel, az adatbázissal. Ebben vannak azok az elemek, amelyek összeségében az Ön honlapját adják. Ez lehet pl. a MyPortal.

A MyPortal szolgáltatásai

Nyugodjon meg! Nem fogjuk olyasmikkel untatni, hogy a MyPortál egy MVC alapokra építkező, moduláris felépítésű rendszer – pedig az. 

Fejlesztésünknek az a lényege, hogy tapasztalatainkra építkezve felépítettünk egy olyan általános portált, melyben mindazon szolgáltatások elérhetőek, amelyekre általános igény mutatkozik. Ilyen a hírlevél készítés, a galéria, a dokumentumtár, az egyedi kapcsolatfelvételi űrlap és megannyi más apróság, amelyet Ön talán észre sem vesz, de ha nem lennének, akkor hiányuk feltűnne. Fogtunk még egy marék „csingilingit” amivel még szebb, vagy jobb lett az oldal és az egészet elneveztük MyPortal-nak.

A legfontosabb az, hogy most, amikor Ön ezeket a sorokatolvassa, amikor ezt a honlapot böngészi, akkor a MyPortal dolgozik a háttérben. Ez az a rendszer, amelyet Önnek is kínálunk. (És nem a bemutató verzió, hanem pontosan az, amit Ön is kap.)

Kinézet

Maga az alaprendszer teszi lehetővé, hogy a változatlan tartalom eltérő köntösben jelenjen meg. Ez azt jelenti, hogy az Ön honlapja egészen máshogyan is nézhet ki – ezt egyébként javasoljuk is – mint ez a minta oldal. Ráadásul, mivel rendszerünk az alaprendszerrel kompatibilis, ezt nem csak velünk tudja elkészíttetni, hanem lényegében bármilyen programozóval, de készen is tud vásárolni ilyet.

Egyedi igények

Amit Ön most lát, használ az nem több, mint egy váz, de nem is kevesebb. Erre építkezve a legspeciálisabb, egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni. Lényegében bármilyen egyedi alkalmazást meg tudunk valósítani, legyen az akár valamilyen ügyviteli rendszer, vállalatirányítás, vagy akár webshop.

Ha érdekli ajánlatunk, kattintson!

Kapcsolatfelvételi űrlap

A MyPortál általános bemutatása